YWCA vazhdon aktivitetet e muajit te luftes kunder Kancerit te Gjirit.

YWCA of Albania vazhdon fushaten per luften kunder Kancerit te Gjirit. Fale bashkepunimit me Spitalin Hygeia, “Ambulanca e Shpreses” vazhdon te shkoje ne disa zona ne Durres dhe Tirane.
Shume gra e vajza kryen per here te pare vizite mjekesore te gjirit dhe u rregjistruan per te kryer falas mamografine.