Na Ndiqni:

PARTNER

Home PARTNERE

Veprimtaria e vijueshme dhe gjithmonë në rritje e Shoqatës Kristiane të Grave Shqiptare (YWCA of Albania) është bërë e mundur edhe në saje të kontributeve të partnerëve tanë e të bashkëpunimit me shoqata, organizata dhe institucione shtetërore, të cilët përfitojmë nga rasti t’i përmendim publikisht e t’i falenderojmë:

Partnerët:

 • WORLD YWCA
 • UNICEF
 • AMBASADA AMERIKANE
 • ABI BANK
 • CADCA INTERNATIONAL
 • UNAIDS
 • UNDP
 • YOUTH VOICE ALBANIA
 • ICCO/HOLLANDE
 • DELEGACIONI I KOMISIONIT EUROPIAN
 • CAAHT/USAID
 • AMBASADA HOLLANDEZE
 • FONDACIONI VODAFONE
 • TIRANA BANK
 • LA ROCHE
 • UNIFEM
 • PARTNERET/USAID
 • ORT/USAID, RRJETI I DEMOKRACISE NE SHQIPERI
 • HAELLA STICHTING
 • BANKA BOTERORE
 • UNFPA
 • AMBASADA ANGLEZE
 • PRICEWATERHOUSE COOPERS ALBANIA
 • ONE TELECOMMUNICATIONS
 • AGNA GROUP
 • SOPHIE CAFFE
 • CREDINS BANK
 • BAYER
 • FENTIMANS
 • HAUSBRANDT
 • ANJEZA DYRMISHI
 • ARTEMIS BIO LINE
 • MEGAPHARM
 •  

Bashkëpunëtorët:

EUROPEAN YWCA
SPITALI HYGEIA
TOP-CHANNEL
MINSTRIA E ARSIMIT DHE SPORTIT
IZHA
FERRANO GROUP
MINISTRIA E SHENDETESISE
ISHP
SPITALI AMERIKAN
BASHKIA E TIRANËS
DAR: TIRANE, BERAT, SHKODER, KUKES, DURRES, LEZHE
YWCA OF FINLAND
KOALICIONI PER HIV/AIDS
RRJETI AWEN
SHOQATA “NE DOBI TE GRUAS”
QENDRA ALEANCA GJINORE PER ZHVILLIM
SHOQATA PER INTEGRIMIN E ZONAVE INFORMALE
QENDRA “VATRA”
SHOQATA “TJETER VIZION”
GARDEN LINE
REVISTA HARMONI
AKOS
CRCA
OBSERVATORI PER TE DREJTAT E FEMIJEVE
HOTEL SHERATON
BALKAN YOUTH AND CHILDREN FOUNDATION
CSDC – QENDRA E ZHVILLIMIT TË SHOQËRISË CIVILE (DURRËS, ELBASAN, SHKODËR)
AQUA PANA
AMA CAFÉ
RAUCH
EAGLE MOBILE
BLUE MEDICAL CENTRE
SALIUS