YWCA of Albania organizoi sot nje takim me prinderit Rom ne Zonen e Nishtulles, Durres,

YWCA of Albania organizoi sot nje takim me prinderit Rom ne Zonen e Nishtulles, Durres, ne te cilin u diskutuan shume problematika te frekuentimit te kopshtit nga ku u spikaten dhe familje te cilat kishin deshiren per te cuar femijet e tyre ne kopesht.