Vetem Zbulimi dhe Kurimi i Hershem i Kancerit te Gjirit ju Mbron Jeten!

Edhe këtë tetor, për të gjashtin vit radhazi, YWCA of Albania në bashkëpunim me një numër partnerësh tradicionalë, si: Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Ministria e Shëndetësisë, Spitali Hygeia, Grupi Topmedia,
Crédit Agricole Albania Bank, Rauch, Grupi farmaceutik La Roche dhe Novartis
Akos, etj, zhvillon fushatën për informimin dhe ndërgjegjësimin e grave e të vajzave për parandalimin e kancerit të gjirit.