Se bashku kunder Kancerit te Gjirit!

Se bashku kunder Kancerit te Gjirit!

Edhe këtë tetor, për të gjashtin vit radhazi, YWCA of Albania në bashkëpunim me një numër partnerësh tradicionalë, si: Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Ministria e Shëndetësisë, Spitali Hygeia, Grupi Topmedia, Crédit Agricole Albania Bank, Rauch, Grupi farmaceutik La Roche dhe Novartis, Tirana Bank, Akos, etj, zhvillon fushatën për informimin dhe ndërgjegjësimin e grave e të vajzave për parandalimin e kancerit të gjirit.

Ne daten 31 tetor ora 12’00, ne sheshin ‘Nene Tereza”

Kete vit ajo zhvillohet nen moton:

Vetem zbulimi dhe kurimi i hershem i Kancerit te Gjirit ju mbroj jeten!