Nxitja e pjesemarrjes se grupeve te interesit ne procesin e monitorimit te premtimeve te bera nga Kryebashkiaket.

YWCA of Albania organizoi disa takime konsultative ne Shkoder, Berat dhe Fier me perfaqesues te Bashkive dhe komunitetit qe moren pjese ne plotesimin e pyetesoreve. Ne keto takime u diskutua mbi rezultatet e pyetesoreve per progresin e veprimtarive te ketyre Bashkive ne lidhje me programet per grate dhe femijet te paraqitura dhe te premtuara gjate fushates elektorale ne qershor 2015.
Ky projekt mbeshtetet nga Programi i Granteve të Vogla të Komisionit për Demokraci, prane Ambasades se Shteteve te Bashkuara ne Shqiperi.