NJOFTIM PER PUNESIM!

Njoftim per Punesim! Administratore/ Asistente Projekti Prane YWCA of Albania

Detyrat Kryesore:

  • Pergjegjes per administrimin e Shoqates
  • Kryen te gjitha pagesat, menaxhon blerjet e zyres
  • Menaxhon komunikimet qe vijne dhe dalin nga zyra, telefonatat, fakset, protokollin, etj.
  • Menaxhon faqen zyrtare te web-it te Shoqates, duke e update-tuar me njoftime te reja si dhe faqet ne rrjetet sociale 
  • Asistente/facilitatore ne zbatimin e projekteve te ndryshme te shoqates 
  • Menaxhon Biblioteken e YWCA 

Aftesite e punes: 

  • Aftesi te shkelqyera komunikuese 
  • I/E afte per te menaxhuar detajet dhe te punoje me nje shkalle te larte te saktesise