NJOFTIM PËR OFRUES SHËRBIMI WEBSITE

Shoqata Kristiane e Grave Shqiptare, në kuadër të projektit “Beteja kundër kancerit të gjirit vazhdon…” , kërkon ofrimin e shërbimit të një kompanie/individi për krijimin e një website dhe mirëmbajtjen e tij.

Bashkëngjitur këtij njoftimi gjenden kriteret e nevojshme për krijimin dhe dizenjimin e platformës online. 

Të interesuarit duhet ta dërgojnë ofertën në adresën e emailit: [email protected], brenda datës 04.06.2020.

Kriteret për krijimin e platformës online