Kurset profesionale të YWCA of Albania

YWCA of Albania vazhdon kurset profesionale në qytetin e Durrësit, pranë Qendrës CSDC,  duke u dhënë mundësinë dhjetra vajzave e grave të aftësohen profesionalisht dhe të jenë konkuruese në tregun e punës për të punuar si bebisiter. Realizimi i këtyre kurseve mundësohet me mbështetje të Ambasadës Amerikane në Tiranë.