Kurse profesionale te organizuara nga YWCA of Albania.

Kursi i trajnimit për punëtore pastrimi eshte  një  mundësi formimi profesional, që Shoqata ofron për gratë dhe vajzat në kërkim të një pune. Kurs i tille u organizua  ne qytetet  Shkoder, Fushe-Kruje  dhe Durresit,  ku u trajnuan rreth 80 gra e vajza të papuna te cilat u pajisen me certifikaten e njohur nga Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise. Keto kurse u realizuan me mbeshtetje te Ambasades Amerikane ne Tirane.