KËRKOJMË OFERTA PËR PRODUKTE BAZË TË SHPORTËS USHQIMORE

YWCA shpall thirrjen për oferta për supermarkete që ofrojnë produkte ushqimore dhe higjenike, në kuadër të mbështetjes së grave me kancer në gji. 

Ofertat do të pranohen pranë zyrës tonë nga data 01.06.2020 deri më datën 04.06.2020.

Faleminderit!