KËRKOJMË KOMPANI QË OFRON MATERIALE EDUKATIVE

YWCA of Albania në kuadër të projektit “Mbështesim komunitetin dhe shërbimet sociale për të parandaluar trafikimin njerëzor”, është e interesuar për një kompani që ofron materiale edukative për fëmijë të grupmoshave të ndryshme. 
 
Shërbimi konsiston në realizimin e 600-700 paketave të cilat përmbajnë materiale të ndryshme edukative për fëmijët. 
 
Ofertat do të pranohen nga data 01.11.2021 deri më datën 20.11.2021 dhe mund të dërgohen me email në adresën [email protected] ose pranë zyrave tona.
 

Faleminderit!