KËRKESË PËR OFERTË PËR RESTORANTE

YWCA of Albania shpall thirrjen për oferta për restorantet në qytetin e Kavajës dhe të Lezhës që ofrojnë shërbimin e drekës në kuadër të projektit “Qendrat e Fëmijërisë së Hershme si hapësira kreative dhe të sigurta”.

Ofertat do të pranohen nga data 01.06.2022 deri më datën 08.06.2022 dhe mund të dërgohen me email në adresën [email protected], [email protected] ose pranë zyrave tona.

Faleminderit!