KËRKESË PËR OFERTË PËR RESTORANTE

YWCA shpall thirrjen për oferta për restorantet në qytetin e Peshkopisë që ofrojnë shërbimin e drekës dhe pushimin e kafes gjatë takimit.

Ofertat do të pranohen nga data 18.11.2021 deri më datën 06.12.2021 dhe mund të dërgohen me email në adresën [email protected] ose pranë zyrave tona.

Faleminderit!