KËRKESË PËR OFERTË PËR RESTORANTE

YWCA of Albania shpall thirrjen për oferta për restorantet në qytetin e Shkodrës që ofrojnë shërbimin e drekës për pjesëmarrësit në trajnimet me edukatoret dhe mësueset e ciklit parashkollor, në kuadër të projektit me titull “Qendrat Ditore si hapësira të sigurta dhe kreative”, implementuar nga UNICEF Albania me mbështetjen e qeverisë së SHBA dhe në partnership me YWCA of Albania.

Ofertat do të pranohen nga data 17.11.2023 deri më datën 27.11.2023 dhe mund të dërgohen me email në adresën [email protected], [email protected] ose pranë zyrave tona.

Faleminderit!