KËRKESË PËR OFERTË PËR RESTORANTE

YWCA of Albania shpall thirrjen për oferta për restorantet në qytetin e Tiranës që ofrojnë shërbimin e drekës gjatë trajnimit.

Ofertat do të pranohen nga data 01.06.2022 deri më datën 06.06.2022 dhe mund të dërgohen me email në adresën [email protected], [email protected] ose pranë zyrave tona.

Faleminderit!