KËRKESË PËR OFERTË PËR BIZNESE QË OFROJNË MOBILJE PËR ZYRA

YWCA of Albania shpall thirrjen për oferta për biznese që ofrojnë mobilje për zyra, specifikisht karrige, tavolina dhe poltrone. 

Ofertat do të pranohen në mënyrë elektronike në adresën [email protected] / [email protected] ose pranë zyrës tonë nga data 17.10.2022 deri më datën 26.10.2022.

Faleminderit!