KËRKESË PËR OFERTË PËR AGJENSI UDHËTIMI

YWCA of Albania shpall thirrjen për oferta për agjensi udhëtimi që ofrojnë paketa turistike për akomodimin e 25 personave në Voskopojë. Në ofertë duhet të jenë të përfshira:

  • Transporti Shkodër – Voskopojë – Shkodër
  • Akomodimi në hotel 
  • Të gjitha vaktet e ushqimit

Ofertat do të pranohen nga data 13.06.2022 deri më datën 23.06.2022 dhe mund të dërgohen me email në adresën [email protected], [email protected] ose pranë zyrave tona. Faleminderit!