Dita Nderkombetare Rome 2014 / Femijet Bisedojne me Politikanet!

10152562_644364065637099_909124620172242682_nDiten e Marte, date 8 Prill 2014, ne Kuvendin e Shqiperise u zhvillua Dita Nderkombetare Rome, ku femijet biseduan me perfaqesues te ndryshem te shtetit si Znj. Lindita Nikolla, Z. Ilir Meta, Z. Ylli Zicishti, Znj. Arta Dade. Ata trajtuan ceshtje te ndryshme si e drejta e regjistrimit qe nga lindja dhe e drejta e edukimit parashkollor.
Aktiviteti u shoqerua me nje ekspozite te bere nga femijet ne kuader te projektit “Cdo Femije Rom ne Kopsht”, nga UNICEF.Diten e Marte, date 8 Prill 2014, ne Kuvendin e Shqiperise u zhvillua Dita Nderkombetare Rome, ku femijet biseduan me perfaqesues te ndryshem te shtetit si Znj. Lindita Nikolla, Z. Ilir Meta, Z. Ylli Zicishti, Znj. Arta Dade. Ata trajtuan ceshtje te ndryshme si e drejta e regjistrimit qe nga lindja dhe e drejta e edukimit parashkollor.
Aktiviteti u shoqerua me nje ekspozite te bere nga femijet ne kuader te projektit “Cdo Femije Rom ne Kopesht”, nga UNICEF.