Dita Botërore e YWCA

Sot është dita botërore e YWCA, organizatës më të vjetër të grave dhe vajzave në botë, që numëron sot mbi 25 milion anëtare në të gjithë globin. Në këtë ditë Ywca of Albania falenderon të gjithë ata individë dhe organizma që janë pjesë e punës tonë dhe na mbështesin për të arritur qëllimet tona! Gëzuar ditën YWCA!