ÇFARË ËSHTË TRAFIKIMI NJERËZOR?

Në kuadër të projektit “Mbështesim komunitetin dhe shërbimet sociale për të parandaluar trafikimin njerëzor”, YWCA ka dizenjuar broshurën “Çfarë është trafikimi njerëzor?”.

BROSHURE TRAFIKIMI