Cdo femije rom ne kopsht

10 femijet rom ne kopshtin “Ruzhdi Daca” dhe 11 femijet rom te kopshtit “Ajasem” vishen me uniformat e kopshtit. Plot me mjete didaktike mbush kopshtet Shoqata YWCA dhe dhuron uniformat e femijeve.
Kujdes te vecante dhe pune me perkushtim tregon specialistja e DAR Shkoder Znj.Elira Smakaj.Ajo eshte nxitese,frymezuese,mbeshtetese e punes se mesueseve te mrekullueshme Danila, Ermira, Fatmira, qe femijet rom te JENE NE KOPSHT!
Motoja e specialistes se DAR Shkoder eshte: SEBASHKU ARRIHET SUKSESI!
Faleminderit Mesuese Fatmira Abulli per perkushtimin dhe zemren e madhe ne punen me dashuri me femijet!
YWCA Shkoder
Nentor 2014.