“Cdo femije rom ne kopsht”

Ne qytetin e Beratit, gjate vizites se Ministres se Arsimit Znj Nikolla,nje vend te rendesishem kishte edhe Arsimi Parashkollor, standardet e parashkollorit,perfshirja e femijeve 5-vjecare ne kopshte dhe vecanerisht projekti “Cdo femije rom ne kopsht”,i mbeshtetur nga UNICEF & YWCA gjate bisedes u permenden arritje dhe sfidat.Nje mesazh i Andias terhoqi vemendjen dhe percolli angazhimet dhe perkushtimin qe MASH do te kete “Nese yjet do te zbresn,toka do te mbushet plot deshira”