Bashkë kundër Kancerit të Gjirit!

YWCA of Albania, për të nentin vit radhazi, në bashkëpunim me një numër partnerësh tradicionalë, si: Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Spitali Hygeia, Grupi Topmedia, Bashkia Lezhë, ABI Bank, Grupi farmaceutik La Roche dhe Mylan, Hausbrandt,Liqui Moli etj, zhvillon fushatën për informimin dhe ndërgjegjësimin e grave e të vajzave për parandalimin e kancerit të gjirit. Kete vit ajo zhvillohet nen moton: Burrat mbeshtesin fushaten kunder kancerit te gjirit! Ju ftojmë të ecim së bashku, në 27 tetor 2017, ora 12:00, para Obeliskut te Kuvendit te Lezhës.