Aktivitetet e YWCA-se per shendetin e gruas.

Ne ambientet e YWCA, u organizua nje aktivitet me qellim informues dhe ndergjegjesues per parandalimin e semundjes se kancerit te gjirit. E ftuar ne kete aktivitet ishte mjekja onkologe greke, Dr. Despina Katsochi nga Spitali Hygeia, e cila pervec informacioneve ndergjegjesuse mbi parandalimin e kancerit te gjirit, beri kontrolle mjekesore te pjesemarreset.