Na Ndiqni:

Portfolio Listing Style One

Home Portfolio Listing Style One

Portfolio Listing Style One

Ura e dijes – Përtej barrierave kulturore dhe gjuhësore

Historia e nënës afgane: Rigjetja e shpresës për edukim

Historia e E., djalit që ëndërron të ndërtojë një kopsht në Afganistan

Për mundësitë e reja…

Arti i prindërimit

Në botën e artit të Hasanat!

Jo vetëm një histori suksesi…

Bëje hapin e sigurtë, vaksinohu!

Koha për t’u vaksinuar është TANI!

Historia e Eglantinës, që Covid-19 e bëri të ketë shpresë për punë

Historia e Dianës, që megjithë kushtet e vështira shpreson tek shkolla!

Historia me fund të lumtur e Borës, që i shpëtoi trafikimit e u rikthye mes familjarëve

Në Vaun e Dejës, ku parandalimi i trafikimit është prioritet

“Kush do i mbajë fëmijët e mi”, një mënyrë për të ndihmuar Irenën

Në zyrën e një administratoreje, ku tashmë trokitet dhe për Covid-19!

Ina nga Lezha, që ia del mbanë duke gatuar ëmbëlsira me vishnje (dhe receta)

Reportazh/ Në Durrësin e mundësive më të mëdha dhe problemeve njerëzore

Historia e Verës, nëna e vetme me vajzën e sëmurë e me shpresën tek fëmijët