Cdo Femije Rom Ne Kopsht

Ne “Diten e Tokes” femijet rom qe jane ne kopsht u bene pjese e nje aktiviteti te bukur ne Shkoder.
Bashke me femijet e 5 kopshteve te DAR Shkoder ne u beme pjese e nje projekti te rendesishem te Shoqates “The Door”,”Kopshtet Ekologjike”Nga bashkepunimi i mire qe kemi me DAR Shkoder e cila po na mbeshtet per futjen e femijeve rom ne kopsht dhe Shoqates “The Door” 5 femijeve rom qe u regjistruan ne kopsht ju dhuruan bicikleta per te shkuar ne kopsht cdo dite, me biciklete si nje mjet ekologjik.
Bashke me prinderit rom ne punuam per pergatitjen e koshave per ndarjen e mbeturinave,plasike,qelq,leter per te performuar sa me denjesisht ne aktivitet.
Dhe ja arritem qellimit.Femijet rom bashke me gjithe pjesemarresit e tjere percollen mesazhe te rendesishme me 22 Prill.
Te mbajme paster ambjentin.Bicikleta mjet ekologjik.Prinderit rom,femijet rom,mesueset e kopshteve,nxenesit e shkollave,dhe shume Shoqata te tjera ne Shkoder na mbeshteten me mesazhin tone te rendesishem”CDO FEMIJE ROM NE KOPSHT”
Prane femijeve rom,meqe ishin me te shkathtit me bicikleta,erdhi dhe na pershendeti zv.Ambasadori Amerikan ne Shqiperi Z. Henry Jardine, Kryetari i Bashkise Shkoder Z.Lorenc Luka si dhe Drejtori i REC Shqiperi Z. Mihallaq Qirjo.
Faleminderit YWCA, DARSH, THE DOOR.
Bashkepunimet gjithmone jane te suksesshem